Автоцентър > Коли под наем
Опел Зафира - Цени (неограничен пробег)
КатегорияЦена на ден Цена за периода Пълна отстъпка
От 1 до 3 дена € 77--- 0%
От 4 до 6 дена € 73--- 5%
Уикенд*€ 69 € 206 11%
Една седмица€ 60 € 420 22%
Един месец€ 31 € 937 60%

*Петък - неделя или събота - понеделник

Опел Зафира под наем

       Удебелените цени са точни и са тези, по които се сключват договори.  Всички други цифри могат да бъдат закръглени и са само за справка.       Във всяка категория предлагаме автомобилът с най-мощния двигател от съответния модел.  С много допълнителни екстри.  По тази причина, молим за Вашето разбиране, че не сме в състояние да предложим отстъпки извън горепосочените.

Цвят:  сребристо-сив металик

Провека за наличност и/или поръчка на автомобила:
По електронна поща    По телефон


Общи условия (извлечение)
Опел Зафира под наем
  • Нашата фирма не е регистрирана по ЗДДС, което означава, че обявените цени са крайни.
  • Цените са за 24-часов период.  Започнат период се заплаща изцяло.
  • Можете да ползвате услугите на предложен от нас водач, като за това се заплаща допълнително 18 евро на ден (до 10 часа).
  • Наемателят получава автомобила с пълен резервоар и го връща също пълен.  Ако резервоарът не е пълен при връщането на автомобила, клиентът заплаща такса за напълването му по фиксирана ставка от 2 евро на литър.
  • Клиентите следва да представят свидетелство за управление на МПС валидно най-малко една година, лична карта и постоянна адресна регистрация в България.
  • Вземане от съответно доставка на адрес е възможно при проявен интерес от Ваша страна, като цената е 8 евро в рамките на града.  Доставка между 20 часа и 8 часа се таксува 10 евро.
  • Застраховка "Пълно каско" е включена в нашата цена, при условие, че водачът се придържа стриктно към процедурите, изисквани от застрахователната компания в случай на произшествие.