Офис център > Офиси под наем

       Офисите са или наша собственост, или управляваме имота по силата на дългосрочен договор за наем.  От една страна това означава, че сключвате Вашия договор за наем с нас и нямате свързани с това отношения с трети лица.  От друга страна, посредническа комисионна няма, дори тогава, когато собственик на имота е трето лице.

       Всички предлагани от нас офиси се намират в идеалния център на София, на минути разстояние от повечето министерства и други правителствени институции.  Останалите имоти – магазини, производставени помещения и т.н. – са в други части на града или в други населени места.

      На тази страница можете да видите някои примерни офиса от висок клас.  Разбира се, предлагаме и по-малко представителни, както и комбинация от двете в непосредствена близост помежду си.

        Колкото по-голяма е продължителността на договора, толкова повече ще имаме възможност да направим (или променим) довършителните работи точно по Ваши указания.


Общи условия (извлечение)
  • Минималната продължителност на договора е три месеца.
  • Телекомуникационно и/или IT оборудване може да бъде предоставено при допълнително споразумение, в зависимост от техническата спецификация.
  • При сключване на договора се заплаща депозит от два месечни наема, който се възстановява при прекратяване на наемнато правоотношение.
 

Продажби > Аптека в град София

Местоположение:  София, ж.к. "Стрелбище", ул. "Златни врата" № 4, зона "Център".

Площ:  48 квадратни метра чисто, 54 квадратни метра с идеалните части.

Допълнителна информация:  Сградата е завършена през 2009 година.  Имотът е с централно парно отопление, климатик, телефон, интернет, СОД, автоматични защитни решетки (4 броя), вътрешно разположени, видео контрол.  Сградата разполага със собствен паркинг.

Цена:  130 000 евро с ДДС.  Разходите по прехвърлянето са за сметка на купувача. (Посредническа комисионна не се дължи, тъй като продавачът е собственик.)

За повече информация:

г-н Димитър Йорданов,

тел.:  (088) 850-4330

ел. поща: office@tradecombg.com

        Аптека 1
Аптека 2 Аптека 3
Плакат

Имот под наем от фирма 
БРЕИТТС
      Това е стандартният плакат, който поставяме на имота за даване под наем, евентуално с една или друга малка модификация.  Подобен се поставя и на имотите, които предлагаме за продажба.  Форматът обикновено е А3.